Search

Tutustu purjelentoon

Koe vapauden siivet!

Astu purjelennon jännittävään maailmaan, missä voit liitää korkeuksissa ilman moottorin pärinää. Purjelento tarjoaa unohtumattoman elämyksen, joka yhdistää upean maiseman ihailun ja lentämisen ilon.

Tule mukaan purjelentokerhoon ja opi hallitsemaan purjekoneen liito-ominaisuuksia ilmavirtojen ja termiikkien avulla. Tunne, miten kone reagoi käsiesi ohjaukseen ja nouse korkeuksiin virtausten voimasta. Opit lukemaan pilviä ja ilmakehän olosuhteita, mikä auttaa sinua löytämään parhaat nousuvirrat ja pidentämään lentoaikaa.

Purjelento tarjoaa jännitystä ja haastetta kaikille lentämisen ystäville. Kilpaile muiden lentäjien kanssa matka- tai nopeuskilpailuissa tai rentoudu pitkillä matkalennoilla, kun leijut yli upeiden maisemien. Tämä harrastus tarjoaa mahdollisuuden löytää uusia paikkoja ja näkökulmia, joita et koskaan olisi voinut kokea maan pinnalta käsin.

Ei ole parempaa tapaa kokea ilmaan kohoamisen tunne kuin purjelento. Liitämme sinut pilvien tasolle ja annamme siivittää unelmiasi. Oletko valmis astumaan ulos mukavuusalueeltasi ja kokeilemaan jotain uutta ja jännittävää? Tule mukaan purjelennon maailmaan ja anna siipiesi viedä sinut uusiin korkeuksiin!

Tutustumiskurssi

Cumuluksen päiväkursseilla voi tutustua purjelentoon rennolla ja hauskalla tavalla.
Kurssille osallistuvan vähimmäisikä on 12 vuotta. Tutustumiskurssin ohjelma pitää sisällään johdannon purjelentoon helppotajuisen teoriaosuuden avulla ja 5 -15 lentoa Cumuluksen koulukoneilla opettajan kanssa.

Tutustumiskursseja järjestetään kysynnän mukaan, joten ota yhteyttä Cumulukseen. Jos haluaisit osallistua kurssille jonain muuna ajankohtana, lähetä meille siitä tietoa.

Kurssille voi ilmoittautua ilmoittautumislomakkeen kautta ja lisätietoja saa myös sähköpostitse.
Tutustumiskurssin lennot lasketaan hyväksesi mikäli osallistut lupakirjakurssille.

Esittelylento

Esittelylento on vaivaton ja nopea tapa päästä tutustumaan purjelentämiseen. Pääset kokeneen opettajan kanssa kokeilemaan miltä purjelentokoneen ohjaaminen ja lentäminen tuntuu.
Esittelylennosta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä alla olevan napin kautta.
Katso myös alhaalta esittelytapahtumien ajankohdat.
Tämä purjelennon esittelylento on ainutlaatuinen mahdollisuus astua lentäjän saappaisiin ja kokea lentämisen taika. Riippumatta siitä, oletko lentämisen intohimoinen harrastaja tai vasta-alkaja, tämä lento jättää sinuun unohtumattoman vaikutuksen.
Varaa paikkasi purjelennon esittelylennolle ja anna siipiesi kantaa sinut kohti upeita seikkailuja taivaalla!

Lahjakortti

Cumulus tarjoaa mahdollisuuden ostaa myös lahjakortin jolla voit antaa elämyksen liikkua hiljaisin siivin kolmannessa ulottuvuudessa. Tämä on lahja joka muistetaan pitkään.

Paina alhaalla olevaa nappia niin saat lisää tietoa miten tilata tämä unohtumaton elämys ystävällesi.

Esittelylentopäivät ovat lauantaina ja mikäli esimerkiksi sään takia tuolloin ei voida lentää, niin varalentopäivänä on aina sunnuntai
Esittelylentopäivä 1Esittelylentopäivä 2Esittelylentopäivä 3Esittelylentopäivä 4Esittelylentopäivä 5Esittelylentopäivä 6
25.05.202415.06.202420.07.202403.08.202417.08.202431.08.2024

Tietoa lennoista

  • 500 m hinauskorkeudella lento kestää noin 10-15 min 
  • 1000 m hinauksella noin 20 – 25 min.
  • On syytä huomioida, että purjelentokoneen ohjaamo on pääsääntöisesti suunniteltu henkilölle, jonka fyysiset mitat sijoittuvat seuraaville väleille 
    • 55 – 110kg ja 150 – 190cm,
  • Vaatetus: aurinkolasit, ulkoiluvaatteet, lenkkarit
  • Päähine sekä juotavaa aurinkoisina päivinä
  • Pysäköinti Air Hotellin parkkipaikalle jossa on kokoontuminen.
    • Osoite: Lentokentäntie 5, Nummela

Hinnasto

Tilinumero: FI7710145000175555

KurssiHinauskorkeusHinta
Purjelennon esittelylento500 m110 €
Purjelennon esittelylento2 x 500 m (yhdelle henkilölle) tai 1000 m210 €
Purjelennon tutustumiskurssi *5 x 500 m380 €
Purjelennon tutustumiskurssin lisälennot 5 x 500 m paketin jälkeen 500 m60 € / lento
* Purjelennon tutustumiskurssi 5 x 500 m sisältää purjelentäjän lentopäiväkirjan ja kerhon kannatusjäsenyyden sen vuoden loppuun asti jolloin tutustumiskurssi on aloitettu.
Jos tulet purjelentokurssille niin tutustumiskurssin lennot luetaan hyväksesi.

Ilmoittaudu tai tiedustele

Lahjakorttitilaus

Aloita maksamalla Cumuluksen tillille FI7710145000175555 haluamasi lahjakortin hinta. Liitä kuvakaappaus kuitista tänne

Lataa kuitti maksusta tänne

On syytä huomioida, että purjelentokoneen ohjaamo on pääsääntöisesti suunniteltu henkilölle, jonka fyysiset mitat sijoittuvat seuraaville väleille: 55 – 105 kg ja 150 – 190 cm.

Lahjakorttitilaus

Aloita maksamalla Cumuluksen tillille FI7710145000175555 haluamasi lahjakortin hinta. Liitä kuvakaappaus kuitista tänne

Lataa kuitti maksusta tänne