Menkijärvi leiri

Menkijärven purjelentoleiri Alajärven kaupungissa pohjanmaalla järjestetään tänäkin vuonna. Menkijärven kenttää hallinnoi Vaasan lentokerho, jonka kanssa Cumuluksella on pitkät yhteiset perinteet.

Leiri alkaa välittömästi Nummelan Fly-out leirin jälkeen. Lähtö Nummelasta olisi joko sunnuntai-iltana 3.7.2022 tai maanantai-aamuna 4.7.2022. Leiri kestää n. viikon ja paluu tarkentuu osallistujien mukaan. Koneiden pitäisi olla takaisin Nummelassa maanantaihin 11.7.22 mennessä.

Mukaan otetaan lentokoneita osallistujamäärän mukaan. Alustavasti on mietitty 2 kpl LS-4 koneita ja mahdollisesti myös ASK-21 ellei kurssi tarvitse sitä. Jos liittyy Vaasan lentokerhon jäseneksi niin voi lentää myös heidän koneillaan, siellä on mm. Twin 3, LS7, Pegase ja Grob Astir.

Majoitus on loppuveto-nimisessä kerhohuoneistossa ja se maksaa 100 €/huone/viikko. Huoneita on 2-4 henkilölle. Jos tilaa on niin voi olla mahdollista vuokrata myös yksityishuone. Paikalle voi tuilla myös omalla matkailuautolla tai vaunulla ja kentän laidalla on täydet leirintäaluepalvelut. Majoitusmaksu sisältää leirimaksun ja saunan käytön.

Menkijärven rannalta on myös mahdollista omatoimisesti vuokrata mökkejä, silloin on helppo ottaa vaikka perhe mukaan.

Kaikki hinnat ym. löytyvät osoitteesta www.vaasanlentokerho.fi/hinnasto/

Menkijärven leiri on aina ollut tosi mukava kokemus, siellä on runsaasti vapaata ilmatilaa ja mukavaa seuraa. Kannattaa ilman muuta lähteä mukaan.

ilmoittautumiset tarvitaan 1.6.2022 mennessä.

Ilmoittautuneiden kesken perustetaan whatsapp-ryhmä ja ko. ryhmässä sitten sovitaan kuka kuskaa putket ja tarvitseeko joku kyytejä tms.

Lisätietoja saa myös minulta , puh. 044 303 1353

Ilmoitus Menkijärvi leirille