Search

Menkijärvi leiri

Menkijärven purjelentoleiri Alajärven kaupungissa pohjanmaalla järjestetään tänäkin vuonna. Menkijärven kenttää hallinnoi Vaasan lentokerho, jonka kanssa Cumuluksella on pitkät yhteiset perinteet.

Leiri alkaa välittömästi Nummelan Fly-out leirin jälkeen. Lähtö Nummelasta olisi joko sunnuntai-iltana 30.6.2024 tai maanantai-aamuna 1.7.2024. Leiri kestää n. viikon ja paluu tarkentuu osallistujien mukaan. Koneiden pitäisi olla takaisin Nummelassa maanantaihin 8.7.2024 mennessä.

Mukaan otetaan lentokoneita osallistujamäärän mukaan. Jos liittyy Vaasan lentokerhon jäseneksi niin voi lentää myös heidän koneillaan, siellä on mm. Twin 3, LS7, Pegase ja Grob Astir.

Majoitus on loppuveto-nimisessä kerhohuoneistossa ja se maksaa 100 €/huone/viikko. Huoneita on 2-4 henkilölle. Jos tilaa on niin voi olla mahdollista vuokrata myös yksityishuone. Paikalle voi tuilla myös omalla matkailuautolla tai vaunulla ja kentän laidalla on täydet leirintäaluepalvelut. Majoitusmaksu sisältää leirimaksun ja saunan käytön.

Menkijärven rannalta on myös mahdollista omatoimisesti vuokrata mökkejä, silloin on helppo ottaa vaikka perhe mukaan.

Kaikki hinnat ym. löytyvät osoitteesta www.vaasanlentokerho.fi/hinnasto/

Menkijärven leiri on aina ollut tosi mukava kokemus, siellä on runsaasti vapaata ilmatilaa ja mukavaa seuraa. Kannattaa ilman muuta lähteä mukaan.

ilmoittautumiset tarvitaan 1.6.2024 mennessä.

Ilmoittautuneiden kesken perustetaan whatsapp-ryhmä ja ko. ryhmässä sitten sovitaan kuka kuskaa putket ja tarvitseeko joku kyytejä tms.

Lisätietoja saa myös minulta , puh. +358 40 7477255

Ilmoitus Menkijärvi leirille

Lahjakorttitilaus

Aloita maksamalla Cumuluksen tillille FI7710145000175555 haluamasi lahjakortin hinta. Liitä kuvakaappaus kuitista tänne

Lataa kuitti maksusta tänne