Search

På grund av sammanslagningsprocessen mellan Cumulus och NLK sköt vi upp höstmötet till vårmötet, som nu kommer att hållas på söndagen den 2 februari 2020, klo 16:00 på Airhotel. Välkomna med och besluta om den sammanslagna segelflygaktiviteten. Föredragningslistan för mötet är bifogat.

Den kommande säsongen med ökad aktivitet på fältet innebär också att vi behöver ha en igenomgång av procedurerna så att samarbetet mellan alla på fältet fungerar säkert och smärtfritt.

Planerna är nu att vi håller ett effektivt vårmöte, varefter Markku Roschier berättar om hur det lönar sig att förhålla sig till den ökade flygaktiviteten på fältet. Som ni säkert vet så har det skett en hel del väsentliga förändringarna på Nummela under hösten och vintern. Dessa skapar en del krav också för oss segelflygpiloter. Vi hoppas nu att alla medlemmar kommer och lyssnar på hur vi uppnår en väl informerad, säker och trevlig början på säsongen.

Hoppas på ett rikligt deltagande, vi ses vid mötet.

Eftersom vi måst meddela Peter på AirHotel om antalet ankommande så var vänlig och registrera dig senast 30.1. via den här länken: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAFKUIcYqLRUQlI5VlpVWFRGRkFNQ1owNUJaSlRYOVFRRC4u

Leave a Reply

Lahjakorttitilaus

Aloita maksamalla Cumuluksen tillille FI7710145000175555 haluamasi lahjakortin hinta. Liitä kuvakaappaus kuitista tänne

Lataa kuitti maksusta tänne