Search

Lennokkitoiminta

Lentokentällä on mahdollista harrastaa lennokkitoimintaa hyvinkin monipuolisesti. Koska kentällä on myös muuta ilmaliikennettä, täytyy lennokkitoiminnassa noudattaa tiettyjä sääntöjä, jotta vältytään vaaratilanteilta.

RC-Nummela on perustettu kehittämään lennokki-, rc-kopteri- ja rc-autoharrastusta ja puitteita erityisesti Nummelan lentokentän (EFNU) alueella yhteistyössä Cumulouksenn kanssa. Liittymisestä löytyy tietoa menemällä suoraan RC-Nummelan kotisivulle painamalla alla olevaa nappia.

RC-Nummela on perustettu kehittämään lennokki-, rc-kopteri- ja rc-autoharrastusta ja puitteita erityisesti Nummelan lentokentän (EFNU) alueella yhteistyössä mm. Nummelan Lentokeskuksen kanssa.

Tässä alhaalla on kartta lennätysalueista. klikkaamalla kuvaa aukeaa samainen kartta pdf tiedostona. Kartan alla on vielä Google Maps kartta paikoista,

Haluatko auttaa kehittämään Nummelan lentokenttää RC-käyttäjän näkökulmasta tai käyttää kenttää RC-harrastukseen? Maksamalla jäsenmaksun liityt jäseneksi, tuet toimintaa ja saat oikeuden käyttää RC-harrastusalueita (jäsenmaksu sisältää kenttämaksun)

Jäsenillä on myös mahdollisuus panttia vastaan saada avain kentän porttiin, sekä konttiin.

EFNU RC Activity Chart

Klikkaa alla olevaa kuvaa avataksesi PDF kartta ja tarkemmat tiedot ilmatilan käytöstä.

Lennokit

Lennokit – niiden rakentaminen ja lennättäminen on Cumuluksen perusta. Cumuluksen perustivat lennokinrakentajat, ja meillä on maailmanmestareita lennokkipuolelta joukossamme. Ilman heitä ei Cumulus olisi edes olemassa. Alla on esitys lennokkikehityksestä ja tapahtumista 60 vuoden ajalta.

Ohessa kuvia vuosikymmenien varrelta

Suurenna kuva klikkaamalla sitä. 

Kuvagalleria päivitetään lähiaikoina.

Search

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi jo tänään.

Lahjakorttitilaus

Aloita maksamalla Cumuluksen tillille FI7710145000175555 haluamasi lahjakortin hinta. Liitä kuvakaappaus kuitista tänne

Lataa kuitti maksusta tänne