Search

Cumulus rf/ry hallitus tiedottaa

———————————–

* Korona, kertauskoululennot ja kaudenaloitus

* Taloustilanne

* SMS alkaa toimia

* Laskukierrokseen liittyminen

Seurailemme koronatilanteeseen liittyvien rajoitusten lieventämistä ja valmistelemme toiminnan laajentamista heti, kunhan se on turvallisesti mahdollista.

Kartoitamme lentäjien kertauskoululentojen tarvetta.  Osalla lentäjiä on määräysten mukaisesti tarve lentää kertauskoululento tai kaksi, jotta lentäminen pääsisi jatkumaan.  Mikäli kuulut tähän ryhmään, vastaa lyhyesti tähän sähköpostiin, niin kerään listan.

Lennonopettajien suunnasta kuulimme myös viestiä, että toistaiseksi tänä keväänä taivaalla käymättömien joukossa on jonkin verran lupakirjallisia lentäjiä, joiden ei tarvitsisi kertauslentoa määräysten vaatimuksesta lentää, ja jotka olisi lennonopettajien mielestä hyvin mahdollista päästää lentämään suoraan yksipaikkaisella – opettajan briiffauksella ja valvonnassa.  Ymmärrettävästi monet ovat asiassa terveellä tavalla varovaisia sekä kriittisiä omia taitojaan kohtaan, eikä lentämään ketään kannata pakottaa jos kertauslento tuntuu omasta mielestä tarpeelliselta.

Mikäli kuulut tähän ryhmään ja taivaalle tekee mieli, ota rohkeasti yhteyttä lennonopettajaan.

Kerhon taloudellinen tila on olosuhteisiin nähden hyvä.  SIL on tilittänyt jäsenmaksuja, hinauslippuja on myyty hyvin, ja toimintamaksuja maksettu mainiosti.  Huhtikuun lentotunteja laskutetaan lähiaikoina.

Kerhon Safety Management System:iin on tullut jo kymmenkunta raporttia, joista kaikista saadaan käyttökelpoista tietoa turvallisuuden kehittämiseksi.  Tämän voi nyt ehkä lukea kahdella tapaa, mutta luotan että ymmärrätte kumpaa tarkoitan: Kiitos, jatkakaa samaan malliin!

Alla yhden SMS-raportin johdosta Nuutin kirjoittama ohjeistus laskukierroslentämisestä.

Hallituksen puolesta,
Hessu

Lahjakorttitilaus

Aloita maksamalla Cumuluksen tillille FI7710145000175555 haluamasi lahjakortin hinta. Liitä kuvakaappaus kuitista tänne

Lataa kuitti maksusta tänne