Search

Haetaan purjelennon opettajia lentokaudelle 2022

Cumulus rf/ry hakee Nummelaan peruskurssin purjelennon opettajia kahden tai kolmen viikon jaksoille lentokaudelle 2022.

Peruskurssit järjestetään tehokkaina päiväkursseina periaatteella 2+1 viikkoa. Kaksi ensimmäistä viikkoa käsittävät tiivistä, päivittäistä koulutusta, jonka päämäärä on yksinlentovaiheen loppuun saattaminen. Ns. kolmas viikko voi olla väljempi ja se käsittää loppulennot tarkastuslentoa varten sekä matkalentoharjoitukset. Tähän osuuteen voivat myös kerhon muut opettajat osallistua. Teoriaosan oppilaat ovat suorittaneet jo ennen lento-osalle saapumista.

Koulukoneina on kaksi ASK 21 konetta. Yhdellä koneella on tavoitteena kouluttaa 4–5 oppilasta kerralla. Alustavat kurssiajankohdat lentokaudelle 2022 ovat:

  • P1; 6-19(-24).6
  • P2; 4-17(-22).7

Hakijoilta edellytetään luonnollisesti voimassa olevaa purjelennon opettajan kelpuutusta, mutta aiemmin kerätty opettajakokemus ei ole välttämätöntä. Tarvittaessa opettajan valmentajana ja apuna toimii Cumuluksen vanhempi lennonopettaja. Tehtävä sopii näin mainiosti tuoreehkolle purjelennon opettajalle, joka haluaa kartuttaa opettajakemustaan tehokkaalla ja antoisalla tavalla.

Kyky tulla rakentavalla tavalla ja myönteisellä asenteella toimeen erilaisten ihmisten ja tilanteiden kanssa on tärkeä. Tehtävän hoito edellyttää tiivistä ja joustavaa läsnäoloa kentällä, aina kun sää lentämisen sallii.

Tarvittaessa majoitus voidaan järjestää yhdistyksen kerhorakennuksessa.

Peruskurssien opettajat liitetään Cumulus ry/rf:n koulutuslupaan FI.DTO.0029. Kurssimuotoista koulutusta ohjaa ja valvoo yhdistyksen nimetty hallituksen jäsen. Hallinnollisissa ja muissa käytännön asioissa opettajia avustaa kerhon Lentotoiminnan ohjaaja.

Jos olet kiinnostunut tulemaan jakamaan antoisan harrastuksemme oppeja Nummelaan, tai jos haluat suositella henkilöä tähän, ota yhteys Markku Roschieriin ().

Lahjakorttitilaus

Aloita maksamalla Cumuluksen tillille FI7710145000175555 haluamasi lahjakortin hinta. Liitä kuvakaappaus kuitista tänne

Lataa kuitti maksusta tänne