Search

Cumulus ry/rf hallitus tiedottaa 23.9.2020
* Kuulumisia * Syyskokous ja pikkujoulut 5.12. * Syystalkoot 10.10. * Hallin rakentaminen alkanut * Osta lentokone!
Kuulumisia ———————————
Kausi on lopuillaan ja ensimmäiset koneet on jo viety huoltohalliin. Maaliskuussa tilanne näytti koronan vuoksi erittäin huolestuttavalta ja suunnitelmia jouduttiin tekemään jopa sen varalle, ettei koko kesänä päästäisi lentämään. Loppujen lopuksi lentämään on päästy olosuhteet huomioon ottaen yllättävän paljon – lähinnä koulutus ja kertauslennot sekä tutustumislennot ja tapahtumapuoli ovat tilanteesta ymmärrettävästi kärsineet.
Taloustilanne kerholla on hyvä, kassan pohja ei paista ja tulevaisuuden toimintaa suunnitellaan taas aivan entiseen malliin.
Syystalkoot, syyskokous, pikkujoulut ——————————————
Cumuluksen syystalkoot pidetään lauantaina 10.10. perinteiseen tyyliin: raikasta ilmaa sekä pizzaa ja limsaa kaikille. Asfaltinrakoja ei tarvinne tänä vuonna korjailla. Tapiolta tulee tarkemmat ohjeet lähempänä, aloitus lienee jo aamulla.
Lauantaina 5.12. klo 15 pidetään Cumuluksen sääntömääräinen syyskokous ja sen jälkeen pikkujoulut, mikäli kansakunnan yleinen terveystilanne sen sallii. Joten peskäähän niitä käsiä siellä. Tarkempia tietoja lähempänä!
Hallin rakentaminen alkanut ——————————-
Cumuluksen halliyhtiön uuden lentokonehallin rakentaminen huoltohallin ja tankkauspaikan takapuoliselle paikalle on alkanut. Hallin suunniteltu valmistumisaika on marraskuussa. Hallista tulee hieman alkuperäistä suunnitelmaa pienempi, 30×21 metriä, mutta hurjan hieno silti.
Lentokonekappoja suunnitteilla ———————————-
DT ja Twin ovat kaupan! Jos oma purjelentokone kiinnostaa, ota yhteys Lassiin, lassi sutela ät gmail piste com. Vaihdossa huomioidaan hyväkuntoiset Duo Discukset ja DG-1000:t.
Hallituksen puolesta,
– Hessu

Lahjakorttitilaus

Aloita maksamalla Cumuluksen tillille FI7710145000175555 haluamasi lahjakortin hinta. Liitä kuvakaappaus kuitista tänne

Lataa kuitti maksusta tänne