Cumulus Fly-Out leiri

22.6 – 28.6.2020

Cumulus järjestää jälleen tänä kesänä 22.6 – 28.6. 2020 leirin Nummelassa ja tarjoaa kehittävää ohjelmaa kaikentasoisille lentäjille. Toivomme mahdollisimman monen muuttavan viikoksi osoitteeseen EFNU, ja unohtamaan maailman turhuudet.

Leiri alkaa tuttuun tapaan briefingillä Ma aamulla klo 10:00.

Ilmoittautuminen ei ole pakollinen, mutta toivomme kuitenkin sinun ilmoittautuvan viereisestä napista, jotta saamme käsityksen osanottajamääräastä, ja pystymme etukäteen suunnittelemaan sopivaa ohjelmaa.

Vietä viikko nautiskellen ilmailusta

Hinaukset ovat itsestäänselvyys ja kaikille järjestyy kotiinkuljetus Etelä-Suomen pelloilta, joten sitäkään ei tarvitse stressata.

Päivän kaari alkaa aamubriiffingillä, ja illalla saunassa käydään vielä kerran läpi päivän urheilusuoritukset. Toimisto ja kerhojen kämpät ovat käytettävissä yöpymistä varten.

Huonompien ilmojen sattuessa ja termiikkiä odotellessa käydään läpi koulutuksellisia asioita. Ainakin maastolaskuoppia on luvassa. Kertokaa meille kiinnostavista aiheista, niin pyrimme löytämään hyvän tarinankertojan.

Pääteemana leirillä on irtautua kentältä matkalennoille.

Niille joilla on vähemmän kokemusta, järjestetään termiikki- ja matkalentoharjoituksia kaksipaikkaisilla koneilla opettajan kanssa.

Niille joilla termiikkilentäminen on jo hanskassa järjestetään peltolaskuharjoituksia, jotta voidaan turvallisin mielin irrottautua kentän vetovoimakentästä.

Lennetään sitten vaikka puljassa kaukaisuuteen. Kokeneemmat voivat kaitsia ja merkkailla nostoja jos tulee ongelmia. Matkaa jo lentäville järjestetään tehtäviä tai leikkimielisiä kilpailuja, niin että saadaan vähän tsemppiä parantaa tasoa.

Iltaisin puretaan lennot yhdessä ja tutkaillaan viisaiden konkarilentäjien kanssa miten meni.